مواد لازم دوگوله دودار
- 500 گرم گوشت آبگوشتی
- 2 پیمانه نخود و لوبیا سفید
- 2 عدد بادمجان سرخ کرده
- یک عدد پیاز درشت
- 4 حبه سیر
- 250 گرم کشک
- نمک و زردچوبه و نعناع خشک
- روغن مایع
طرز تهیه آبگوشت دوغ دار
نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس میکنیم. گوشت ، نخود ، لوبیا سفید ، نمک ، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با 5 پیمانه آب خوب میپزیم. پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت ، زردچوبه را میریزیم و نیم ساعت مونده که آبگوشتمون بپزه ، بادمجون های سرخ شده رو هم اضافه میکنیم و در آخر کشک رو اضافه میکنیم و میذاریم تا چند جوش بزنه. یکم نعناع داغ درست میکنیم و توی آبگوشت میریزیم و وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، مثل آبگوشت معمولی سِرو میکنیم.
بدون دیدگاه