آبگوشت قرمه همدان

آبگوشت قرمه همدان

مواد لازم برای آبگوشت قورمه سبزی

  • سبزی قورمه ۲۵۰ گرم
  • گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز ۱ عدد
  • لیمو عمانی ۴ عدد
  • پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • ماست ساده پر چرب قدری
  • زردچوبه قدری
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

سبزی قورمه باشد، گوشت آبگوشتی چرب باشد، لوبیا چیتی با لوبیا قرمز باشد، پیاز سرخ شده باشد گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می‌کنیم سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل می‌گذاریم نیم پز شود، لیمو عملنی را خرد کرده و هسته‌های آن را بیرون می‌آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می‌ریزیم در پایان پس از پختن مواد ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه می‌شکنیم و در غذا مخلوط می‌کنیم و داخل ظرف می‌ریزیم و هم می‌زنیم و حرارت را خاموش می‌کنیم این آبگوشت را با ماست مصرف می‌کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.