آش شولی

آش شولی

مواد لازم

  • چغندر بزرگ ۲ عدد
  • سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، مقداری شنبلیه)
  • پیاز ۳ عدد
  • نعنا خشک ۳ ق غذا خوری
  • عدس ۱/۲ لیوان
  • آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
  • سرکه ۱/۲ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آش شولی

مرحله اول : پخت چغندر

ابتدا چغندر ها را خوب بشورید سپس داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا خوب پخته و نرم شود وقتی پخته شد عدس را به چغندر اضافه کنید.

مرحله دوم : تهیه پیاز داغ و افزودن سبزی

وقتی عدس پخته شد سبزی را که شسته و خرد کردیم به چغندر و عدس اضافه کنید. داخل تابه ای پیازها را که خلالی ریز خرد کردیم با کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس نعنا خشک را اضافه و بمدت ۳۰ ثانیه تفت بدهید نیمی از پیاز داغ و نعنا را به آش اضافه می کنیم و مابقی را برای تزئین کنار می گذاریم.

مرحله سوم : افزودن آرد

به آرد حدود ۴ تا لیوان آب اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا مخلوط کنید. وقتی عدس و چغندر پخته شدند حدود چهار تا لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم و آرد آب گرفته رو به آرامی به آش اضافه می‌کنیم و همزمان خوب هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود.

مرحله چهارم : پخت نهایی آش شولی

وقتی تمام مواد پخته شدند نمک و فلفل سیاه به آش اضافه می کنیم و اندازه کنید تا بی نمک نشود سپس در انتهای پخت نوبت اضافه کردن چاشنی آش شولی است سرکه را در ۱۰ دقیقه پایانی آش شولی اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید چند تا قل بزند تا بوی تندی سرکه کمتر شود سپس آش شولی ما حاضر است آن را در ظرف سرو کشیده و با پیاز داغ و نعنا داغ که از قبل درست کردیم تزئین کنید. نوش جان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.