آش یوان

آش یوان

آش یوان یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان البرز است که تقریباً در تمامی نقاط این استان طبخ می‌شود. این آش به دلیل داشتن مواد مغذی، بسیار موردتوجه خانواده‌ها می‌باشد.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

  • پیاز داغ: ۱ عدد متوسط
  • برنج: نصف پیمانه
  • عدس: ۱ پیمانه
  • سبزی آش: نیم کیلو
  • شلغم: چند عدد
  • گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفندی و گوساله: نیم کیلو
  • پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل تهیه آش یوان استان البرز

این آش خوشمزه در سه مرحله آماده می‌شود که به توضیح آن می‌پردازیم:

مرحله اول:

در ابتدا برنج و عدس را با یک لیتر آب می‌پزیم. سپس سبزی خرد شده و پیاز داغ و شلغم را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم:

گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده شده و مقداری نمک خوب ورز می‌دهیم و صورت گلوله‌ای کوچک به آش در حال جوشیدن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم:

بعد از پختن گوشت‌ها آش حاضر است و می‌توانید آن را میل کنید. نوش جان!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.