آش یوان یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان البرز است که تقریباً در تمامی نقاط این استان طبخ میشود. این آش به دلیل داشتن مواد مغذی، بسیار موردتوجه خانوادهها میباشد.
مواد لازم (برای ۴ نفر)
- پیاز داغ: ۱ عدد متوسط
- برنج: نصف پیمانه
- عدس: ۱ پیمانه
- سبزی آش: نیم کیلو
- شلغم: چند عدد
- گوشت چرخکرده مخلوط گوسفندی و گوساله: نیم کیلو
- پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
مراحل تهیه آش یوان استان البرز
این آش خوشمزه در سه مرحله آماده میشود که به توضیح آن میپردازیم:
مرحله اول:
در ابتدا برنج و عدس را با یک لیتر آب میپزیم. سپس سبزی خرد شده و پیاز داغ و شلغم را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم:
گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده و مقداری نمک خوب ورز میدهیم و صورت گلولهای کوچک به آش در حال جوشیدن اضافه میکنیم.
مرحله سوم:
بعد از پختن گوشتها آش حاضر است و میتوانید آن را میل کنید. نوش جان!
بدون دیدگاه