اشکنه اسفناج یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
مواد لازم برای ۲ نفر
- اسفناج ۱ پیمانه
- سیب زمینی ۲ عدد
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- آب ۳ لیوان
- پیاز کوچک ۱ عدد
- آب سماق (اختیاری) به مقدار کافی
- تخم مرغ ۴ عدد
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه اشکنه اسفناج
مرحله اول
برا تهیه اشکنه اسفناج خوشمزه ابتدای کار اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی آن به طور کامل خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اسفناج را به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه اسفناج را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد.
مرحله سوم
در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم،
مرحله چهارم
در این مرحله بلافاصه پیاز را درون قابلمه اضافه می دهیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود. در ادامه آرد را به همراه اسفناج پخته شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
حالا آب را به مخلوط اسفناج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در همین حین پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و می شوییم، سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم و درون اشکنه می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم سیب زمینی نیم پز شود، سپس آب سماق را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را به گونه ای که شکل خود را از دست ندهد درون قابلمه روی اشکنه می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم اشکنه جا بیوفتد و تخم مرغ کاملا ببندد. در ادامه زمانی که اشکنه جا افتاد حرارت را خاموش می کنیم، سپس اشکنه را همانند آبگوشت با نان خشک خرد شده سرو می کنیم.
بدون دیدگاه