مواد لازم جهت تهیه باسترمه برای ۴ نفر:
- برنج: ۴ پیمانه
- ماهی ازون برون: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۳ عدد
- پیاز: ۳ عدد
- انار دانه شده: ۱ پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه باسترمه:
ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، مطابق معمول آبکش می کنیم.
سپس داخل قابلمه را چرب کرده و سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه میکنیم و کف ظرف را با آن می پوشانیم.
در مرحله بعد پیاز حلقه شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم و بعد ماهی را روی پیاز چیده و نمک و فلفل کافی به آن اضافه می کنیم.
سپس دانه انار و کمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می ریزیم و یک درپوش روی آن می گذاریم و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم و بعد روغن ریخته و درب ظرف را می گذاریم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا مدت یک ساعت پخته شود.
نوش جان!
نکات:
۱- می توان به جای ماهی ازون برون از هر نوع ماهی بدون استخوان دیگری استفاده کرد.
۲- در صورت ترش بودن انار، می توان به آن دو الی سه قاشق سوپ خوری شکر اضافه کرد.
بدون دیدگاه