باسترمه

باسترمه

مواد لازم جهت تهیه باسترمه برای ۴ نفر:

  • برنج: ۴ پیمانه
  • ماهی ازون برون: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • پیاز: ۳ عدد
  • انار دانه شده: ۱ پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه باسترمه:

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، مطابق معمول آبکش می‌ کنیم.

سپس داخل قابلمه را چرب کرده و سیب زمینی‌ ها را پوست گرفته و حلقه می‌کنیم و کف ظرف را با آن می‌ پوشانیم.

در مرحله بعد پیاز حلقه شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم و بعد ماهی را روی پیاز چیده و نمک و فلفل کافی به آن اضافه می‌ کنیم.

سپس دانه انار و کمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می‌ ریزیم و یک درپوش روی آن می‌ گذاریم و برنج آبکش شده را روی آن می‌ ریزیم و بعد روغن ریخته و درب ظرف را می‌ گذاریم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا مدت یک ساعت پخته شود.

نوش جان!

نکات:

۱- می توان به جای ماهی ازون برون از هر نوع ماهی بدون استخوان دیگری استفاده کرد.

۲- در صورت ترش بودن انار، می‌ توان به آن دو الی سه قاشق سوپ خوری شکر اضافه کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.