مواد لازم برای چهار نفر
- ۲ فنجان بلغور درشت شسته شده
- ۳ عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ عدد پیاز کوچک پوست کنده و خرد شده
- یک قاشق چایخوری رب فلفل چیلی ترکی
- یک لیتر عصاره مرغ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول:
روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، گوجه فرنگی، رب فلفل چیلی، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید تا پیاز و گوجه فرنگی کمی نرم شوند.
مرحله دوم:
بلغور و عصاره مرغ را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب مرغ به جوش آید. پس از جوشیدن، شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. بلغور پلو برای پخت به حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد. پس از این مدت، آب مرغ کاملا جذب میشود و بلغور پلوی شما آماده سرو است.
مرحله سوم:
بلغور پلو را با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو کنید.
بدون دیدگاه