بلغور پلو

بلغور پلو

مواد لازم برای چهار نفر

  • ۲ فنجان بلغور درشت شسته شده
  • ۳ عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ عدد پیاز کوچک پوست کنده و خرد شده
  • یک قاشق چای‌خوری رب فلفل چیلی ترکی
  • یک لیتر عصاره مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول:

روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، گوجه فرنگی، رب فلفل چیلی، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا پیاز و گوجه فرنگی کمی نرم شوند.

مرحله دوم:

بلغور و عصاره مرغ را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب مرغ به جوش آید. پس از جوشیدن، شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. بلغور پلو برای پخت به حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد. پس از این مدت، آب مرغ کاملا جذب می‌شود و بلغور پلوی شما آماده سرو است.

مرحله سوم:

بلغور پلو را با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.