تاس کباب

تاس کباب

مواد لازم برای طرز تهیه تاس کباب یزدی

  • 400 گرم گوشت گوسفندی
  • ۴ عدد سیب زمینی
  • ۴ عدد هویج
  • ۲ عدد به
  • ۳ عدد پیاز
  • ۲ عدد بادمجان
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر لیمو امانی
  • آلو بخارا به میزان لازم
  • دارچین به میزان لازم
  • زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

آموزش طرز تهیه تاس کباب یزدی

مرحله اول طرز تهیه تاس کباب یزدی :

گوشت را به صورت تکه های کوچک برش دهید. هویج، بادمجان، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد کنید. به ها را به صورت حلالی برش دهید. آلو ها را بشویید. در کاسه ای آب بریزید و آلو ها را در آن خیس کنید و سپس هسته آن را بگیرید.

در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در کف آن بچینید. گوشت ها را روی آن قرار داده و هویج، به، آلو و بادمجان را نیز به آن اضافه کنید. مقداری آب به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد داخل آن کاملا بپزند.

مرحله دوم طرز تهیه تاس کباب یزدی:

پس از اینکه تمام مواد خوب پختند، سیب زمینی و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا بپزند. در یک تابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی را در تابه ریخته و هم بزنید تا سرخ شود.

وقتی سیب زمینی ها نیم پز شدند، رب گوجه فرنگی آماده شده را به همراه دارچین، پودر لیمو، نمک و فلفل به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خوب جا بیفتد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.