مواد لازم برای طرز تهیه تاس کباب یزدی
- 400 گرم گوشت گوسفندی
- ۴ عدد سیب زمینی
- ۴ عدد هویج
- ۲ عدد به
- ۳ عدد پیاز
- ۲ عدد بادمجان
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری پودر لیمو امانی
- آلو بخارا به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
- زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
آموزش طرز تهیه تاس کباب یزدی
مرحله اول طرز تهیه تاس کباب یزدی :
گوشت را به صورت تکه های کوچک برش دهید. هویج، بادمجان، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد کنید. به ها را به صورت حلالی برش دهید. آلو ها را بشویید. در کاسه ای آب بریزید و آلو ها را در آن خیس کنید و سپس هسته آن را بگیرید.
در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در کف آن بچینید. گوشت ها را روی آن قرار داده و هویج، به، آلو و بادمجان را نیز به آن اضافه کنید. مقداری آب به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد داخل آن کاملا بپزند.
مرحله دوم طرز تهیه تاس کباب یزدی:
پس از اینکه تمام مواد خوب پختند، سیب زمینی و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا بپزند. در یک تابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی را در تابه ریخته و هم بزنید تا سرخ شود.
وقتی سیب زمینی ها نیم پز شدند، رب گوجه فرنگی آماده شده را به همراه دارچین، پودر لیمو، نمک و فلفل به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خوب جا بیفتد.
بدون دیدگاه