جغور بغور

جغور بغور

مواد لازم برای تهیه جغور بغور

  • جگر سیاه گوسفند ۵۰۰ گرم
  • دل ۵۰۰ گرم
  • قلوه ۵۰۰ گرم
  • دنبه ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه جغور بغور با جگر سیاه

مرحله اول : آماده سازی

ابتدا دل گوسفند را نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را بیرون بیاورید و خوب بشورید و بگذارید کنار تا آب اضافی آن خارج شود.
قلوه را نیز از وسط به دو نیم کرده و رگ های سقید داخل قلوه را باچاقو بگیرید و بشورید.

مرحله دوم : تفت دادن پیاز

پیاز را شسته و خلالی خرد کنید و داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز ها را همراه با کمی زردچوبه اضافه کرده تفت می دهیم تا خوش رنگ  سبک شود سپس دنبه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم : پخت جغور بغور

دل و جگر قلوه را خوب شسته و پاک کنید و به قطعات مکعبی شکل برش بزنید و به تابه پیاز و دنبه اضافه کنید کمی که تفت خورد مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و در انتها رب را ریخته و تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود سپس ۱ لیوان آب ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا خوب مغر پخت شود.

مرحله چهارم : سرخ کردن سیب زمینی

سیب زمینی ها را شسته و مکعبی خرد کنید و در روغن همراه با کمی نمک سرخ کنید.

مرحله آخر

وقتی آب جغور بغور تمام شد و خوب مغز پخت شد سیب زمینی ها سرخ شده را با مواد مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید همراه با نان یا برنج میل نمایید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.