مواد لازم برای تهیه خورش ریواس کردستان برای ۶ نفر
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
- ریواس ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- جعفری ۲۰۰ گرم
- نعنا ۵۰ گرم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش ریواس کردی لذیذ و مجلسی و ترش مزه
مرحله اول: آماده سازی ریواس
ابتدا باید ریواس را خوب تمیز کنید. با چاقو پوست نازک روی ریواس را بگیرید. سپس به اندازه دلخواه در اندازه ۱ الی ۲ سانت خرد کنید. ریواس ها را بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود، سپس داخل روغن سرخ کنید و ریواس ها را کنار بگذارید.
مرحله دوم: تفت دادن گوشت
گوشت خورشتی را به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و به شکل نگینی ریز خرد کنید. می توانید پیاز را رنده ریز نیز بزنید. پیاز را به همراه کمی زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا کمی نرم و سبک شود و در ادامه گوشت را اضافه کنید. شما می توانید به دلخواه از گردن یا گوشت استخوان دار نیز استفاده کنید.
مرحله سوم: پخت گوشت
در ادامه گوشت را با کمی فلفل سیاه خوب سرخ کنید. سپس ۲ لیوان آبجوش روی مواد بریزید و حرارت را بالا ببرید و بگذارید تا گوشت پخته شود. نعنا و جعفری را پاک کنید و داخل یک تابه سرخ کنید و تا بوی خامی سبزی گرفته شود. سپس سبزی را به گوشت اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه خورش ریواس کردستان
وقتی گوشت کاملا پخته شد باید ریواس سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از افزودن ریواس ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خورشت جا افتاده شودو روغن بی اندازد. سپس در انتها می توانید کمی آبغوره و نمک به خورشت اضافه کنید و به همراه پلو زعفرانی سرو کنید.
بدون دیدگاه