خورش ریواس

خورش ریواس

مواد لازم برای تهیه خورش ریواس کردستان برای ۶ نفر

  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • ریواس ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • جعفری ۲۰۰ گرم
  • نعنا ۵۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش ریواس کردی لذیذ و مجلسی و ترش مزه

مرحله اول: آماده سازی ریواس

ابتدا باید ریواس را خوب تمیز کنید. با چاقو پوست نازک روی ریواس را بگیرید. سپس به اندازه دلخواه در اندازه ۱ الی ۲ سانت خرد کنید. ریواس ها را بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود، سپس داخل روغن سرخ کنید و ریواس ها را کنار بگذارید.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت

گوشت خورشتی را به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و به شکل نگینی ریز خرد کنید. می توانید پیاز را رنده ریز نیز بزنید. پیاز را به همراه کمی زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا کمی نرم و سبک شود و در ادامه گوشت را اضافه کنید. شما می توانید به دلخواه از گردن یا گوشت استخوان دار نیز استفاده کنید.

مرحله سوم: پخت گوشت

در ادامه گوشت را با کمی فلفل سیاه خوب سرخ کنید. سپس ۲ لیوان آبجوش روی مواد بریزید و حرارت را بالا ببرید و بگذارید تا گوشت پخته شود. نعنا و جعفری را پاک کنید و داخل یک تابه سرخ کنید و تا بوی خامی سبزی گرفته شود. سپس سبزی را به گوشت اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه خورش ریواس کردستان

وقتی گوشت کاملا پخته شد باید ریواس سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از افزودن ریواس ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خورشت جا افتاده شودو روغن بی اندازد. سپس در انتها می توانید کمی آبغوره و نمک به خورشت اضافه کنید و به همراه پلو زعفرانی سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.