مواد لازم برای تهیه قیمه یزدی مجلسی
- پیاز ۱ عدد
- گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم
- نخود ۲۵۰ گرم
- لیمو عمانی ۲ عدد
- چوب دارچین ۱ تکه
- زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
- نمک، زنجبیل، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر هل به مقدار لازم
طرز تهیه قیمه یزدی
مرحله اول: آماده سازی نخود
نخود را یک شبانه روز خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخش گرفته شود سپس با مقداری آب داخل زودپز ریخته و یک ربع نه بیشتر بگذارید تا پخته شود سپس پوست را جدا کنید تا دولپه شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود سپس زنجبیل و فلفل سیاه و ادویه کاری را افزوده و در ادامه گوشت خرد شده را بریزید و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهید.
مرحله سوم: پخت خورش
در ادامه نخود را نیز به همراه گوشت تفت دهید تا در هنگام پخت له نشود سپس آب جوش روی مواد ریخته و اجازه دهید با حرارت کم گوشت پخته و نرم شود.
مرحله چهارم: افزودن لیموعمانی
لیموعمانی ها را از قبل با مقداری آب ولرم خیس کنید تا تلخی آن از بین برود می توانید لیموها را سوراخ کنید و یا از وسط به دو نیم کنید سپس به همراه چوب دارچین و هل و زعفران یک ساعت آخر اضافه کنید در انتها که خورشت غلیظ شد چوب دارچین را جدا کنید و خورش قیمه یزدی را بعد از جا افتادن به همراه برنج و سالاد میل کنید. نوش جان
بدون دیدگاه