خورش قیمه یزدی

خورش قیمه یزدی

مواد لازم برای تهیه قیمه یزدی مجلسی

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم
  • نخود ۲۵۰ گرم
  • لیمو عمانی ۲ عدد
  • چوب دارچین ۱ تکه
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، زنجبیل، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر هل به مقدار لازم

طرز تهیه قیمه یزدی

مرحله اول: آماده سازی نخود

نخود را یک شبانه روز خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخش گرفته شود سپس با مقداری آب داخل زودپز ریخته و یک ربع نه بیشتر بگذارید تا پخته شود سپس پوست را جدا کنید تا دولپه شود.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود سپس زنجبیل و فلفل سیاه و ادویه کاری را افزوده و در ادامه گوشت خرد شده را بریزید و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهید.

مرحله سوم: پخت خورش

در ادامه نخود را نیز به همراه گوشت تفت دهید تا در هنگام پخت له نشود سپس آب جوش روی مواد ریخته و اجازه دهید با حرارت کم گوشت پخته و نرم شود.

مرحله چهارم: افزودن لیموعمانی

لیموعمانی ها را از قبل با مقداری آب ولرم خیس کنید تا تلخی آن از بین برود می توانید لیموها را سوراخ کنید و یا از وسط به دو نیم کنید سپس به همراه چوب دارچین و هل و زعفران یک ساعت آخر اضافه کنید در انتها که خورشت غلیظ شد چوب دارچین را جدا کنید و خورش قیمه یزدی را بعد از جا افتادن به همراه برنج و سالاد میل کنید. نوش جان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.