مواد لازم خورش هویج و پسته
- هویج:۵۰۰ گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به دلخواه
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- آب غوره: ۰/۵ لیوان
- برنج: ۶۰۰ گرم
- روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: به دلخواه
دستور تهیه خورش هویج و پسته
هویجها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید.
سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید.
بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن میتوانید از خلال پسته استفاده کنید.
برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.
بدون دیدگاه