خورش هویج و پسته

خورش هویج و پسته

مواد لازم خورش هویج و پسته

  • هویج:۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به دلخواه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب غوره: ۰/۵ لیوان
  • برنج: ۶۰۰ گرم
  • روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: به دلخواه

دستور تهیه خورش هویج و پسته

هویج‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید.

سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید.

بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید.

برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.