مواد لازم برای طرز تهیه دمپختک قمی
- 1 پیمانه لپه باقلا زرد
- 2 پیمانه برنج
- 1 عدد پیاز
- 1/2 پیمانه زعفران دم کرده
- 50 گرم کره
- نمک و زردچوبه و روغن به میزان لازم
آموزش طرز تهیه دمپختک قمی
مرحله اول طرز تهیه دمپختک قمی :
ابتدا برنج را شسته و به مدت 1 ساعت آن را خیس می کنیم. سپس لپه باقالاها را شسته و با میزان کافی آب روی حرارت گذاشته تا بپزد.
مرحله دوم طرز تهیه دمپختک قمی:
درهمین حین در یک تابه کمی روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز را نگینی خرد کنید و آن را در تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس کمی زردچوبه به پیازها اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله سوم طرز تهیه دمپختک قمی:
وقتی باقلاها پخت، آن ها را آبکش کرده و همراه برنج، پیاز داغ، کره، نمک و مقدار کافی آب درون قابلمه می ریزیم. صبر کنید تا آب برنج جوش بیاد، سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم طرز تهیه دمپختک قمی:
زمانی که آب برنج تمام شد، در قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. اجازه دهید دمپختک به مدت حداقل 40 دقیقه روی شعله کم بپزد. سپس آن را سرو کنید.
بدون دیدگاه