سوپ بلغور جو از جمله غذاهای محلی بسیار خوشمزه و لذیذ در شهر زیبای ارومیه به حساب میآید. طرز تهیه این سوپ بلغور دلچسب کمی با سوپهایی که تاکنون خوردهاید فرق دارد و با سرو آن میتوانید طعم جدیدی را تجربه کنید.
مواد لازم سوپ بلغور ارومیه
- لوبیا قرمز پخته: ۱ پیمانه
- بلغور گندم: ۱ پیمانه
- نخود پخته شده: ۱ پیمانه
- مرزه خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- سیبزمینی متوسط: ۱ عدد
- آب: ۶-۵ پیمانه
- نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- فلفل سبز تند: ۱ عدد
برای شروع کار، کمی روغن در قابلمه ریخته و پیاز را در آن سرخ میکنیم.
سپس زردچوبه، فلفل و نمک را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
گوجهفرنگیهای خرد شده را به پیازهای سرخ شده افزوده و اجازه میدهیم تا کمی نرم شوند.
در مرحله بعد، بلغور گندم را که از شب قبل خیس کردهایم داخل قابلمه ریخته و صبر میکنیم تا کمی نیمپز شود.
سپس، سیبزمینی و فلفل سبز تند را به همراه ۳ پیمانه آب به مواد اضافه کرده و میگذاریم تا غذا با در بسته بر روی حرارت ملایم بپزد.
این سوپ را مرتب هم بزنید چون در غیر اینصورت ته میگیرد.
در انتها مرزه خشک، لوبیا قرمز، نخود پخته شده و رب گوجهفرنگی را افزوده و غذا را به هم میزنیم.
این سوپ خوشمزه بعد از ۱۰ دقیقه کاملاٌ جا افتاده و آماده سرو است.
بدون دیدگاه