مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه شله شیری:
- برنج ۳۰۰ گرم
- شیر ۱/۵ لیتر
- پودر رازیانه ۵۰ گرم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه شله شیری یا شیر برنج محلی:
مرحله اول آماده سازی برنج:
ابتدا برنج را شسته و داخل آب به مدت ۱ ساعت خیس می کنیم.
مرحله دوم افزودن شیر:
برنج را داخل قابلمه ای ریخته و به همراه شیر و نمک روی حرارت می گذاریم تا کاملا برنج پخته و نرم شود.
مرحله سوم افزودن ادویه و سرو شله شیری:
زمانی که برنج کاملا پخته و نرم شد حرارت را کم می کنیم تا کاملا جا افتاده شود در نهایت پودر رازیانه را افزوده شله شیری را داخل ظرف زیبایی ریخته با گل محمدی تزیین و نوش جان کنید.
بدون دیدگاه