شله شیری

شله شیری

مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه شله شیری:

  • برنج      ۳۰۰ گرم
  • شیر      ۱/۵ لیتر
  • پودر رازیانه        ۵۰ گرم
  • نمک    به میزان لازم

طرز تهیه شله شیری یا شیر برنج محلی:

مرحله اول آماده سازی برنج:

ابتدا برنج را شسته و داخل آب به مدت ۱ ساعت خیس می کنیم.

مرحله دوم افزودن شیر:

برنج را داخل قابلمه ای ریخته و به همراه شیر و نمک روی حرارت می گذاریم تا کاملا برنج پخته و نرم شود.

مرحله سوم افزودن ادویه و سرو شله شیری:

زمانی که برنج کاملا پخته و نرم شد حرارت را کم می کنیم تا کاملا جا افتاده شود در نهایت پودر رازیانه را افزوده شله شیری را داخل ظرف زیبایی ریخته با گل محمدی تزیین و نوش جان کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.