مواد لازم برای تهیه شله ماشکی
- برنج ایرانی ۱ پیمانه
- ماش ۲ پیمانه
- کنجد آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
- دنبه ۱/۲ پیمانه
- تره کوهی ۱/۲ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- توت خشک به میزان لازم بنا به ذایقه
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه شله ماشکی
مرحله اول: آماده سازی ماش
ابتدا ماش را پاک کرده، شسته و به همراه مقداری آب آن را می پزیم وقتی ماش ها نیم پز شدند برنج را هم به ماش افزوده و اجازه می دهیم تا با هم کاملا پخته و شکفته شوند.
مرحله دوم: افزودن کنجد
حالا داخل تابه مناسبی دنبه های ریز خرد شده را تفت می دهیم و به آن نمک، فلفل و زردچوبه می زنیم. کمی که تفت خورد کنجد را افزوده و بعد این مواد را به ماش و برنج پخته شده اضافه می کنیم.
مرحله سوم: افزودن پیاز
پیاز ها را به خلالی برش داده و در روغن تفت می دهیم زمانیکه خوب طلایی شد ادویه زده و به همراه تره کوهی به آش می افزاییم و اجازه می دهیم تا مواد خوب با هم بپزد و مواد طعم همدیگر را بگیرند.
مرحله چهارم: افزودن توت خشک
در نهایت توت را به شله ماشکی افزوده و شله ماشکی خوشمزه ما آماده سرو است در کنار ترشی های مختلف نوش جان کنید
بدون دیدگاه