شله ماشکی

شله ماشکی

مواد لازم برای تهیه شله ماشکی

  • برنج ایرانی ۱ پیمانه
  • ماش ۲ پیمانه
  • کنجد آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
  • دنبه ۱/۲ پیمانه
  • تره کوهی ۱/۲ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • توت خشک به میزان لازم بنا به ذایقه
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه شله ماشکی

مرحله اول: آماده سازی ماش

ابتدا ماش را پاک کرده، شسته و به همراه مقداری آب آن را می پزیم وقتی ماش ها نیم پز شدند برنج را هم به ماش افزوده و اجازه می دهیم تا با هم کاملا پخته و شکفته شوند.

مرحله دوم: افزودن کنجد

حالا داخل تابه مناسبی دنبه های ریز خرد شده را تفت می دهیم و به آن نمک، فلفل و زردچوبه می زنیم. کمی که تفت خورد کنجد را افزوده و بعد این مواد را به ماش و برنج پخته شده اضافه می کنیم.

مرحله سوم: افزودن پیاز

پیاز ها را به خلالی برش داده و در روغن تفت می دهیم زمانیکه خوب طلایی شد ادویه زده و به همراه تره کوهی به آش می افزاییم و اجازه می دهیم تا مواد خوب با هم بپزد و مواد طعم همدیگر را بگیرند.

مرحله چهارم: افزودن توت خشک

در نهایت توت را به شله ماشکی افزوده و شله ماشکی خوشمزه ما آماده سرو است در کنار ترشی های مختلف نوش جان کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.