شیش کباب

شیش کباب

مواد اولیه:

  • نعنا (تازه)        50  گرم
  • زعفران (دم کرده)   میزان لازم
  • فلفل (سیاه)      نصف ق.چ
  • ماست              6 ق.غ
  • روغن (زیتون)    6 ق.س
  • سیر            2 حبه
  • پیاز             2 عدد
  • گوشت گوساله یا گوسفند (راسته)    1 کیلو
  • نمک     میزان دلخواه

شیش کباب غذای محلی کردستان :

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب تقسیم می کنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و آن را رنده می کنیم. بعد از اینکه پیاز را رنده کردیم آن را صاف می کنیم.

۲ حبه سیر را پوست کنده و خرد می کنیم. سیر و آب پیاز را به همراه روغن زیتون و برگ های نعنا و ماست و زعفران و فلفل مخلوط می کنیم.

مایه به دست آمده را به گوشت افزوده و به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب بهتر است از شب قبل گوشت را در مواد بخوابانیم. و در انتها گوشت را به سیخ می کشیم و کباب می کنیم. و در صورت تمایل گوجه ها را نیز به صورت کبابی طبخ می کنیم و به همراه گوشت کبابی سرو می کنیم.

برای تهیه این کباب از قسمت راسته استفاده می کنیم.

علاوه بر کبابی کردن این گوشت روی آتش ، آن را می توان در تابه با استفاده از سیخ های چوبی درست کرد ( کف تابه را چرب کرده و دو طرف کباب را سرخ می کنیم. )

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.