مواد اولیه:
- نعنا (تازه) 50 گرم
- زعفران (دم کرده) میزان لازم
- فلفل (سیاه) نصف ق.چ
- ماست 6 ق.غ
- روغن (زیتون) 6 ق.س
- سیر 2 حبه
- پیاز 2 عدد
- گوشت گوساله یا گوسفند (راسته) 1 کیلو
- نمک میزان دلخواه
شیش کباب غذای محلی کردستان :
ابتدا گوشت را به قطعات مناسب تقسیم می کنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و آن را رنده می کنیم. بعد از اینکه پیاز را رنده کردیم آن را صاف می کنیم.
۲ حبه سیر را پوست کنده و خرد می کنیم. سیر و آب پیاز را به همراه روغن زیتون و برگ های نعنا و ماست و زعفران و فلفل مخلوط می کنیم.
مایه به دست آمده را به گوشت افزوده و به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب بهتر است از شب قبل گوشت را در مواد بخوابانیم. و در انتها گوشت را به سیخ می کشیم و کباب می کنیم. و در صورت تمایل گوجه ها را نیز به صورت کبابی طبخ می کنیم و به همراه گوشت کبابی سرو می کنیم.
برای تهیه این کباب از قسمت راسته استفاده می کنیم.
علاوه بر کبابی کردن این گوشت روی آتش ، آن را می توان در تابه با استفاده از سیخ های چوبی درست کرد ( کف تابه را چرب کرده و دو طرف کباب را سرخ می کنیم. )
بدون دیدگاه