فلافل

فلافل

مواد لازم که جهت درست کردن فلافل خوزستان استفاده می کنیم . فلافل یکی از غذاهای محبوب مردم کشورمان و بخصوص مردم خونگرم و مهمان نواز خطه جنوب کشور و خوزستان می باشد.

 لوازم مورد نیاز

  • نخود خیس شده =۲۵۰ گرم
  • پیاز =یک عدد بزرگ
  • سیر= ۳ حبه
  • رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری
  • سیب زمینی آب پز =۱ عدد کوچک
  • ادویه کار ی=۲ قاشق چایخوری
  • فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه

طرز تهیه فلافل خوزستان خانگی:

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم .

لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل خوزستان مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

نکات مهم :

۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.

۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .

۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.

۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .

دستور پخت سس فلافل یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.