مواد لازم که جهت درست کردن فلافل خوزستان استفاده می کنیم . فلافل یکی از غذاهای محبوب مردم کشورمان و بخصوص مردم خونگرم و مهمان نواز خطه جنوب کشور و خوزستان می باشد.
لوازم مورد نیاز
- نخود خیس شده =۲۵۰ گرم
- پیاز =یک عدد بزرگ
- سیر= ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری
- سیب زمینی آب پز =۱ عدد کوچک
- ادویه کار ی=۲ قاشق چایخوری
- فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه
طرز تهیه فلافل خوزستان خانگی:
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم .
لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل خوزستان مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
نکات مهم :
۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.
۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.
۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید .
بدون دیدگاه