مواد اولیه:
- ماش: ۲۰۰ گرم( معادل ۲ پیمانه)
- گوشت: ۲۰۰ گرم
- هویج : ۲۰۰ گرم( ۲ عدد متوسط)
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه ماش ماشک قم
در ابتدا گوشت را با آب، نمک، زردچوبه و پیاز بپزید. بعد از نیمپز شدن گوشت، هویجهای حلقه شده را به همراه ماش و کمی ادویه به آن اضافه کنید. در این مرحله اجازه دهید تا غذا کاملاٌ پخته و بهاصطلاح جا بیفتد. پس از کم شدن آب غذا و پخت کامل، آن را بهوسیله گوشتکوب کوبیده و به همراه نان سنگک سرو کنید.
نکات موردتوجه:
ماش ماشک به علت تأمین ۴۰-۵۰ درصد از نیاز روزانه نوجوانان بهترین غذا برای نوجوان در حال رشد است.
پیاز، ماش و هویج سرشار از فیبر هستند. درنتیجه، مصرف این غذا میتواند تأثیر زیادی در کنترل یا پیشگیری از ابتلا به بیماریهایی مانند چربی خون و دیابت داشته باشد.
زمان آماده کردن: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۴ ساعت
بدون دیدگاه