ماش ماشک قمی

ماش ماشک قمی

مواد اولیه:

  • ماش: ۲۰۰ گرم( معادل ۲ پیمانه)
  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • هویج : ۲۰۰ گرم( ۲ عدد متوسط)
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه ماش ماشک قم

در ابتدا گوشت را با آب، نمک، زردچوبه و پیاز بپزید. بعد از نیم‌پز شدن گوشت، هویج‌های حلقه شده را به همراه ماش و کمی ادویه به آن اضافه کنید. در این مرحله اجازه دهید تا غذا کاملاٌ پخته و به‌اصطلاح جا بیفتد. پس از کم شدن آب غذا و پخت کامل، آن را به‌وسیله گوشت‌کوب کوبیده و به همراه نان سنگک سرو کنید.

نکات موردتوجه:

ماش ماشک به علت تأمین ۴۰-۵۰ درصد از نیاز روزانه نوجوانان بهترین غذا برای نوجوان در حال رشد است.

پیاز، ماش و هویج سرشار از فیبر هستند. درنتیجه، مصرف این غذا می‌تواند تأثیر زیادی در کنترل یا پیشگیری از ابتلا به بیماری‌هایی مانند چربی خون و دیابت داشته باشد.

زمان آماده کردن: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۴ ساعت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.