مالابیج

مالابیجمواد لازم برای تهیه مالابیج

  • ماهی سفید ۱ عدد
  • سبزی معطر شمالی (نعناع، خالواش، چوچاق) ۱ دسته
  • رب انار ۲ ق غذا خوری
  • مغز گردو ۲۰۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه بدون گوشت و مرغ

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا ماهی را بشورید و پولک آن را بگیرید. سپس شکم ماهی را برش بزنید و محتویات داخل آن را خالی کنید و خوب شکم ماهی را بشورید و داخل آبکش قرار دهید و با دستمال خوب خشک کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به شکم ماهی بزنید و کنار بگذاریذ. سبزی معطر شمالی را بشورید و ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تهیه مواد شکم

گردو را چرخ کنید و یا به صورت نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه سبزی معطر و گردو را کمی تفت دهید تا از خامی خارج شود و در ادامه رب انار را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رب انار باز شود و در انتها کمی نمک و فلفل و گلپر بزنید. مواد میانی ماهی یا مالابیج آماده شده است.

مرحله سوم: پر کردن شکم ماهی

داخل شکم ماهی را بشورید و با دستمال مجدد خشک کنید. از مواد میانی تهیه شده داخل شکم ماهی قرار دهید و با خلال دندان یا سوزن و نخ خوب بدوزید و فیکس کنید.

مرحله چهارم: پخت مالابیج

برای پخت در فر باید سینی فر را چرب کنید و روی ماهی را با زعفران و کمی کره و رب انار رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شود. برای پخت بدون فر نیز باید ماهی را داخل تابه دو طرفه قرار دهید و با رومال زعفران و کره آغشته کنید تا ماهی پخته شود. نوش جان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.