مواد لازم:
- شیر: به میزان لازم
- نارنج: به میزان لازم
- روغن: ۱/۳ پیمانه
- کره: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- زعفران آبکرده: ۵ قاشق غذاخوری
- ماهی (فیله شده): ۶ قطعه
- آرد: ۱/۴ پیمانه
- آرد سوخاری: ۱/۴ پیمانه
- ظرف مناسب
طرز تهیه ماهی برشته ساده و خوشمزه:
ابتدا ماهی را با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید. دقت کنید که تمام استخوانهای ماهی برداشته شود. حال ماهی را داخل ظرف درداری قرار داده و روی آن شیر بریزید طوری که روی ماهی گرفته شود. درب ظرف را ببندید و ماهی را به مدت ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از ۲ساعت ماهی را خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید. نمک، فلفل، زعفران پودر و آرد سوخاری و سفید را با هم مخلوط کرده و ماهی را داخل آن بغلتانید تا کاملا به مواد آغشته شود.
کره و روغن را داخل تابه ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شوند.ماهی را کمی تکان دهید تا آرد اضافه آن جدا شود. سپس دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید، حدود ۵ دقیقه برای هر طرف زمان بگذارید. ماهی را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید و با نارنج یا لیمو سرو کنید. نوش جان.
بدون دیدگاه