ماهی برشته

ماهی برشته

مواد لازم:

  • شیر: به میزان لازم
  • نارنج: به میزان لازم
  • روغن: ۱/۳ پیمانه
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • زعفران آبکرده: ۵ قاشق غذاخوری
  • ماهی (فیله شده): ۶ قطعه
  • آرد: ۱/۴ پیمانه
  • آرد سوخاری: ۱/۴ پیمانه
  • ظرف مناسب

طرز تهیه ماهی برشته ساده و خوشمزه:

ابتدا ماهی را با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید. دقت کنید که تمام استخوانهای ماهی برداشته شود. حال ماهی را داخل ظرف درداری قرار داده و روی آن شیر بریزید طوری که روی ماهی گرفته شود. درب ظرف را ببندید و ماهی را به مدت ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از ۲ساعت ماهی را خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید. نمک، فلفل، زعفران پودر و آرد سوخاری و سفید را با هم مخلوط کرده و ماهی را داخل آن بغلتانید تا کاملا به مواد آغشته شود.

کره و روغن را داخل تابه ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شوند.ماهی را کمی تکان دهید تا آرد اضافه آن جدا شود. سپس دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید، حدود ۵ دقیقه برای هر طرف زمان بگذارید. ماهی را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید و با نارنج یا لیمو سرو کنید. نوش جان.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.