مواد لازم برای پخت والک پلو
- والک نیم کیلو
- برنج چهار پیمانه
- روغن دو قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
روش پخت والک پلو
برای پخت والک پلو برنج را به همره نمک خیس می کنیم. پس از گذشت چند ساعت قابلمه ای را آب کرده و می گذاریم به جوش آید.
در این فاصله والک هایی را که قبلا خوب پاک کرده ایم، می شوییم.
پس از شستشو آن ها را کمی درشت تر از سبزی پلو خرد می کنیم.
وقتی آب جوش آمد، برنج خیس خورده را داخل قابلمه می ریزیم. بعد از آنکه برنج نیم پزشد، والک ها را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا همزمان با برنج دو تا سه دقیق بجوشد.
در آخرین مرحله برنج را به همره والک آبکشی کرده و پس از گذاشتن ته دیگ دلخواه، روی برنج را آب و روغن می دهیم و در نهایت دم کنی را روی قابلمه می گذاریم.
برنج برای دم کشیدن حدودا 45 دقیقه زمان لازم دارد.
بدون دیدگاه