مواد لازم:
- آرد: ۱.۵ پیمانه
- آب: ۲ پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- روغن محلی یا کره محلی: به مقدار دلخواه
- شیره خرما: برای سرو کردن (میتوان به جای شیره خرما از شکر استفاده کرد
روش تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا آرد را الک کنید و به آن کمی نمک اضافه کنید.
۲. آب را با حوصله و به آرامی به آرد اضافه کنید تا خمیری نرم داشته باشید و مراقب باشید تا خمیر سفت نشود.
۳. ساج را چند دقیقهای گرم کنید. اگر با ساج این نان را آماده میکنید مراقب باشید تا قسمت فرو رفته آن با حرارت نسوزد و میتوانید برای مانع شدن از سوختن به آن گِل بزنید. در فضای خانه میتوانید از فر استفاده کنید.
۴. زمانی که فر یا ساج کمی گرم شد با یک دستمال، سطح ساج را روغن مالی کنید تا نان به ساج نچسبد.
۵. خمیر آماده شده را روی ساج یا ظرف فر بریزید و پهن کنید.
۶. با چاقو لبههای نان را از ساج یا ظرف فر ببرید تا بتوانید نان را از ساج جدا کنید. هر دو طرف نان باید پف کند و رنگ آن طلایی شود.
۷. حالا نان آماده است آن را در ظرفی آن را تکه تکه کنید. روی نان را به مقدار دلخواه روغن محلی یا کره وشیره خرما بریزید و سرو کنید.
بدون دیدگاه