گوجه پلو

گوجه پلو

گوجه پلو یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ شهر ایلام بوده و طرفداران زیادی نه تنها در این منطقه بلکه در میان مردم سراسر کشور دارد. گوجه‌فرنگی، ماده اولیه این غذای دلچسب می‌باشد که از قضا دارای خواص بسیاری است. ویتامین‌های A و C، اسیدفولیک، کلسیم، فسفر، سدیم و گوگرد تنها بخشی از خاصیت‌های این خوراکی خوشمزه به شمار می‌روند. همچنین، گوجه‌فرنگی برطرف کننده کسالت و خستگی، تقویت کننده سیستم عصبی و اشتها‌آور می‌باشد.

مواد اولیه:

  • گوجه: ۳ عدد.
  • برنج: ۳ پیمانه.
  • پیاز: ۱ عدد.
  • آب: به میزان لازم.
  • روغن: به میزان لازم.
  • نمک: به میزان لازم.

دستورالعمل:

برای شروع کار، ابتدا برنج را شسته و اجازه می‌دهیم تا برای چند ساعت خیس بخورد. سپس، پیاز را داخل روغن به صورت نگینی خرد کرده و کاملاٌ سرخش می‌کنیم تا رنگش طلایی شود. گوجه را می‌توانید برحسب ذائقه خرد و یا رنده کنید. بعد از سرخ شدن پیاز، گوجه را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملاٌ سرخ شده و آبش تمام شود. در مرحله بعد، نمک و زردچوبه را نیز به غذا بیفزایید. سپس، کمی آب را درون غذا ریخته و بگذارید تا کمی بپزد. بعد از گذشت ساعتی برنج را نیز اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا غذا دم کشیده و آماده شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.