یتیمک بوشهری

یتیمک بوشهری

یتیمک بوشهری یکی از غذاهای محلی استان بوشهر به شمار می‌رود که از لحاظی می‌توان آن را یتیمچه بوشهری دانست. یتیمک بوشهری از نظر تغذیه‌ای جزء دسته غذاهای سالم و رژیمی بحساب می‌آید که به خاطر داشتن لوبیا و بادنجان ارزش غذایی بالایی دارد و همچنین دستور تهیه آسانی دارد.

مواد لازم

  • بادمجان: ۳ عدد
  • پیاز درشت: یک عدد
  • لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • آب تمبر هندی: نصف لیوان
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
  • آب: یک لیوان
  • روغن: به میزان لازم

دستور تهیه

لوبیا چشم بلبلی را که از حدود ۲۴ ساعت قبل خیس کرده‌اید بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حال در یک تابه، پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادنجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود.

سپس آن‌ها را شسته و به صورت نگینی درشت خرد کنید. بادنجان را به پیاز داغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه بزنید. اجازه دهید بادنجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. سپس یک لیوان آب گرم به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادنجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.