مواد لازم: (برای ۳ نفر)
- بلغور ( ولوشه ): ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
- پیاز خلالی: ۲ عدد متوسط
- گوشت قطعه شده : ۳۰۰ گرم
- کشمش: بنا بر ذائقه افراد: به میزان لازم
- نمک و ادویه: به میزان لازم
- روغن مایع: جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
بلغور را کاملا شسته، سپس به آن مقداری نمک و آب و روغن اضافه می کنیم و به صورت کته دم میکنیم. گوشت را پخته سپس روی محتویات قابلمه گذاشته در طرف دیگری سیب زمینی و پیاز را جدا جدا سرخ می کنیم سپس لایه لایه این ۲ مواد همراه کشمش به محتویات غذا اضافه می کنیم یعنی در نهایت مخلوطی از بلغور پخته شده + گوشت + سیب زمینی و پیاز و کشمش را خواهیم داشت.
بدون دیدگاه